Bobby Goldstar

Gepubliceerd op 1 januari 2024 om 15:07

Bobby Goldstar is geboren in Krimpen aan de Lek op woensdag 22 september 1965 om 21.00 Op de Mandenmakerstoep nr 4. Zijn ouderlijk huis staat er nog steeds.

Toen Bobby ongeveer 12 jaar oud was deed hij voor het eerst mee aan een playbackshow, wat hem goed afging. Het publiek swingde en danste vol enthousiasme mee als Bobby op het podium stond.

Dat gaf hem de doorslag om verder te gaan in de muziek.

Na zijn lagere schoolperiode heeft hij de L.T.S. metaal in Druten doorlopen. Daar is hij met vlag en wimpel geslaagd. Ook op school gaf hij regelmatig optredens.

Bobby op zijn 3e verhuisd naar Dreumel. Muziek is altijd zijn hobby geweest en nog steeds omdat het veel voldoening geeft aan hemzelf maar ook de mansen die naar zijn muziek luisteren. Toen hij 16 was kocht hij een stacaravan en is daarin in getrokken nadat die bij zijn ouders op het erf geplaast was. Daar kon hij naar hartelust oefenen en repeteren zonder dat er iemand last had van zijn harde muziek.

Na verschillende malen meegedaan te hebben aan playbackshows was het tijd voor t.v.

Zijn eerste t.v. opname was bij de Soundmixplaybackshow van de K.R.O.

Daar werd hij derde als Danny de Munk. Toch was dat niet echt wat Bobby wilde, hij wilde live zingen en het publiek laten horen hoe mooi en hoe goed zijn stem was en dat hij daarbij ook nog kon presenteren. Dus begon Bobby stad en land af te gaan om aan zijn orkestbanden te komen en ging, als hij ze had, daar dan driftig mee aan de slag om een goede live performance neer te kunnen zetten.

Voordat Bobby zijn rijbewijs had reed zijn moeder met hem mee om Bobby naar zijn optredens te brengen. Dat was voor zijn moeder een hele opgave daar zij thuis ook nog een gezin had en een eigen bedrijf die zij draaiende moest houden.

Vol enthousiasme begon Bobby daarom op zijn 18de aan zijn rijlessen en hij slaagde de eerste keer gelijk. Dit was gemakkelijker voor hem daar hij nu zelf naar zijn optredens kon rijden. Hij kreeg steeds meer aanbiedingen zodat hij ieder weekend onderweg was om zijn zang - en presenteertalent door heel het land te kunnen laten zien.

Doordeweeks werkte Bobby Goldstar ook nog in een meubelmakerij en later ook nog als taxichauffeur om buiten het levensonderhoud zijn grote hobby te kunnen blijven uitoefenen.

Zo heeft Bobby Goldstar zijn hele apparatuur bij elkaar gewerkt die hij nu in de kamer annex   studio heeft staan.

Bobby Goldstar zingt nummers van o.a. Frans Bauer, Grad Damen , Roy Orbison, Elvis Presley en vele, vele anderen. Ook heeft hij uiteraard nog zijn eigen geschreven liedjes.

Ook heeft hij een eigen CD. Album uitgebracht (in Eigen beheer).

Op 02-02-2017 heeft hij de single “De Nacht Dat Is Mijn Leven” met bijbehorende videoclip uitgebracht.

In 2018 kwam daar zijn zelf geschreven single “Vertel Me Waarom Het Regent” bij die hij samen met moeder & dochter, Diana Jacobs en Evy Duelen opgenomen heeft in Bilzen (B).

En op 11-06-2021 kwam daar de single “Jehova 2.0” bij in de aanloop naar carnaval 2022 inmiddels is de 3.0 versie ook al uit door fout in de 2.0 versie.

Inmiddels heeft hij meedere nummers op zijn naam staan meest recent;

"Ik Zie Ze Vliegen" & "Ik Ben Zo Eenzaam Zonder Jou" (Live versie cd dubbele a-kant).

Ook "Vertel me Waarom Het Regent" wat hijzelf schreef staat op cd deze is opgenomen met de dames van de Divy's uit België, Moeder Diana Jacobs en dochter Evy Duelen.

Bobby is ook diverse malen op Tv te zien geweest;

o.a. in Flodder, Kruimeltje, Gek van Geluk, All Stars, De Geheime Dienst Smeris en ZOOP recentelijk nog Catacomben en Welkom in de 80-jarige oorlog.

Bobby's motto is;

Uw Feest Is Geen Feest, Als Bobby Goldstar Niet Is Geweest!!!

 

U kunt Bobby Goldstar boeken door een mail te sturen naar: info@marmelmusic.nl of bellen 06-13734839

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.