Nie Te Houwe

Gepubliceerd op 18 maart 2023 om 15:03

Stemmen op De Allermooiste bij TV-Oranje kan hier.

Stemlink: 

TV Oranje - Verzoekparade: De allermooiste, Nie Te Houwe

De Allermooiste

Muziek en tekst: Wim Straver en Jan van Schalkwijk Orkestproductie: Henk Bernhardt Videoproductie: Janny Boer en MarMel-Music De nieuwe single van Nie Te Houwe is er weer eentje uit de koker van Wim Straver. Schrijver van de Nie Te Houwe liedjes: - Dat Was Weer Op Het Kantje Af - Toedeloe - Laat Opa Maar Schuiven - Isabel Ook dit nummer ligt weer lekker in het gehoor en is natuurlijk een vrolijk dansnummer, wat u nu wel van Nie Te Houwe gewend bent. De videoclip is ook weer opgenomen in het Maaskantje, waar deze heren ook vandaan komen. We hebben MarMelMusic ( www.marmelmusic.nl ) de opdracht gegeven om dit keer onze fans het eerst aan te bieden en dan pas alle radio/stream/tv stations. Alle liedjes van Nie Te Houwe inclusief het nieuwe nummer te beluisteren op alle mediakanalen en uw favoriete radiostations. Voor eventueel interview, boekingen en info kunt contact opnemen. Nie Te Houwe huubemmers@hotmail.com en of info@marmelmusic.nl

Dokter Dokter

Met onze nieuwe single "DOKTER DOKTER" nu weer samen met Elke Heesakkers brengen wij weer een verrassend vrolijk nummer uit deze keer in de stijl van K3 a la Luv'.

Na ons eerste liedje met Elke "Moet Nog Naar School Toe", volgende al heel snel en het zomernummer "VANDAAG".

Nadat ze de school verlaten heeft en feestend samen met ons naar de discotheken gaat, komt nu de liefde op haar pad, waar ze eigenlijk nog liever niet aan toe geeft. 

Deze oorworm is geschreven door het componistenduo Tony Hendrik en Karin van Haaren.

Nederlandstalige tekst is door ons zelf geschreven. 

Het arrangement is deze keer weer in handen van Marcel Hufnagel. Bekend van ons lied "SCHAAKMAT".

Laat Opa Maar Schuiven

 “Laat Opa Maar Schuiven” [A2]

Dit nummer is ook weer geschreven door Wim Straver bekend van “Dat Was Weer Op Het Kantje Af” en “Toedeloe”

Een geweldig nummer, gericht op de ouderen. Wederom een lied met een groot dansgehalte.

Dit lied gaat over een man die op leeftijd is en die het er nog lekker van neemt, nog goed bij de tijd is, en geniet van het leven en van zijn pensioen.

Isabel

Na het succes van “Toedeloe”, komen ze deze zomer zelfs met twee totaal verschillende nieuwe liedjes.

Dit nummer is ook weer geschreven door Wim Straver bekend van “Dat Was Weer Op Het Kantje Af” en “Toedeloe”

Gaat over een meisje die het niet zo nauw neemt met de regels van liefde.

Ze geniet van het leven, maar dan ook op haar manier.

Isabel is een feestnummer en ook wat gericht op het jeugdiger publiek.

Toedeloe

Na een leuke samenwerking te hebben gehad met Marvin Lodders, is het nu weer tijd voor ons eigen nieuwe single.

We komen weer met een geweldig nummer, vol vrolijke klanken, gezelligheid en enthousiasme.

Wat jullie natuurlijk al wel gewend zijn van Nie Te Houwe.

Het lied TOEDELOE is een oud nummer uit de jaren 70, toen gezongen door de Jantjes.Het lied is geschreven door Wim Straver, die ook gerand stond voor ons lied DAT WAS WEER OP ’T KANTJE AF.TOEDELOE is echt een feestlied met een hoog dansgehalte, wat ook te zien is in onze nieuwe videoclip, dit keer geproduceerd door MMC-AV.com.

Maar We Gaan Door Met Ademhalen

Huub en Toine van Nie Te Houwe zijn al vanaf 2021 fan van dit lied, gezongen door Marvin Lodders. Oorspronkelijk is dit lied van Benny Neyman.

Na de samenwerking van diverse tv oranje artiesten  afgelopen Kerst.

Heeft Nie Te Houwe de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd aan Marvin om dit lied gezamenlijk met hem opnieuw uittebrengen. 

2023 is dit lied nog steeds actueel.

Marvin heeft niet lang na hoeven te denken om dit nummer gezamenlijk met Nie Te Houwe op te nemen.

 

Vrolijk Melodietje

Sinds onze eerste single zijn we o.a. vaste klanten bij TV Oranje.
Met onze 11e single "Mijn Ideaal" dit jaar voor het eerst in de Oranje Top 30. Ons geluk kan niet op. We hopen te kunnen blijven groeien...

Maar we blijven niet stil zitten. Nu stellen we onze nieuwe single aan jullie voor: VROLIJK MELODIETJE.
Alweer een heel ander nummer dan wat jullie gewend van ons zijn. Maar wel weer met heel veel Nie Te Houwe gehalte.
Kortom een Vrolijk Melodietje


Mijn Ideaal

Hallo. Dit is onze 11e single sinds onze eerste carnavalskraker Nooit Meer Naar De Kapper (Zonder Haar). De nieuwe single heet Mijn Ideaal. Dit lied is het allereerste lied wat Toine en ik samen live voor het eerst hebben gezongen als zangduo. Dat was met Carnaval bij het Openbloesfestival in 2015, waar we de eerste plaats mee hebben gehaald. Onze wens was dus ook om deze ook als single uit te kunnen brengen. Dit lied is ook weer geschreven door Rene Krans, dezelfde schrijver van het lied Zeg Schat Hallo. Onze fans zullen hem al wel kennen. We zingen het nu al jaren succesvol dit lied bij onze optredens, wat ook in deze videoclipje zien is. We hopen dat de kijkers en luisteraars van Nie Te Houwe ook dit lied tof zullen vinden. Hij heeft in ieder geval een plaats in de Oranje Top 30 bereikt.


Mooi Dungens Dorp

Wij zijn Nie Te Houwe hierbij zenden wij onze nieuwe nummer in.

Voor dit thema hebben we een lied opgenomen met de titel : Mooi Dungens Dorp. Met speciaal dank aan John van Oosterhout voor toestemming om dit nummer te kunnen opnemen.


Annemariechen

We brengen sinds 2021 liedjes uit en vinden het leuk mensen te entertainen.


Voor de kerst het lied Halleluja uitgebracht samen met andere artiesten. Annemariechen is ons eerste Duitstalig nummer.
En we hebben een lied gemaakt over ons eigen woonplaats Den Dungen. Deze komt in januari uit.
Als je op de hoogte wil blijven, abonneer je op dit kanaal. Er worden regelmatig nieuwe filmpjes geplaatst. Veel kijk en luister plezier.


Nie Te Houwe & andere TV Oranje Verzoekparade Artiesten: Halleluja

'Nie Te Houwe' heeft ditmaal het initiatief genomen, om samen met andere artiesten, die regelmatig voorbij komen op TV Oranje dit jaar een kerst single uit te brengen. Aangezien wat in de wereld op dit moment allemaal speelt willen we iedereen middels dit lied een hart onder de riem steken. Het lied 'Halleluja' is het winnende Songfestivalliedje van Milk & Honey uit 1979. Hierop hebben wij een eigen Nederlandse versie van gemaakt. Deze tekst staat in het teken van vrede, verdraagzaamheid en vriendschap. Graag willen dit lied ook opdragen aan alle luisteraars en radiostations, omdat zij ons een podium geven om het Nederlandse lied uit te dragen. De andere artiesten die samen met ons ook pas begonnen zijn en het lied mee hebben opgenomen zijn: Elke Heesakkers, Marvin Lodders, Antoinette de Haan, Mary van Baal en Richard Kuiper.


Roeien Zeilen Vissen

Na een aantal leuke feestnummers die daar op volgde,
komen ze nu speciaal voor komende feestperiode met hun
nieuwe nummer “Roeien Zeilen Vissen”
Het lied wat origineel door Double Dj’s in het verleden is
uitgebracht, stond allang op het verlanglijstje om deze zelf
ook te kunnen opnemen.
Al jaren zingen deze jongens dit nummer tijdens hun
optredens, wat ze heel veel positieve reacties opleverde.
Het nummer “Roeien Zeilen Vissen” nodigt de mensen
namelijk uit om gezellig mee te doen.
Je kunt dus wel zeggen het is pas feest als Nie Te Houwe Is
Geweest.


Vandaag

Ditmaal weer samen met Elke Heesakkers ! Ook te vinden op alle mediakanalen. De videoclip opname is ook deze keer weer verzorgd door Marcel Pennings Gefilmd tijdens Den Dungen Dobbert en bij lokatie de Kippekooi in het Maaskantje. Het lied Vandaag is geschreven door Quinn Warmerdam. Wil Peters heeft voor ons speciaal een muzikale bewerking gemaakt. We hebben er weer zin in, Huub Emmers & Toine van Vught zijn NIE TE HOUWE


Schaakmat

Met trots presenteren wij nu ons nieuwe single SCHAAKMAT, Uitgebracht niet alleen op YouTube, maar ook op alle andere mediakanelen. De videoclip is ook weer opgenomen net al onze andere in gemeente Sint Michielsgestel. SCHAAKMAT is een cover van Roland Kaiser/Die Draufgänger (Schachmatt). We hebben zelf een nederlandse versie hiervan gemaakt. Met deze single proberen weer een leuke nieuwe knaller gemaakt te hebben.


Moet Nog Naar School Toe

Hallo dit is onze 4e single alweer. Deze en onze vorige 3 liedjes zijn ook te beluisteren op alle mediakanalen. Moet Nog Naar School Toe… is een totaal ander genre dan dat jullie van ons gewend zijn. Maar we vinden dit liedje tof om te doen. Ditmaal met medewerking van Elke Heesakkers. Hopelijk vinden jullie de videoclip net zo leuk als ons.

 

 

 

 


 Dat Was Weer Op Het Kantje Af

Hallo! Wij zijn Huub Emmers & Toine van Vught uit het Maaskantje.

Hebben wij onze eerste single uitgebracht “Nooit Meer Naar De Kapper (Zonder Haar). We wilden carnaval niet stilletjes voorbij laten gaan. We hoopten hiermee bij velen mensen een glimlach op hun gezicht te toveren.

Hebben wij met onze tweede single “Zeg Schat Hallo”, hierop ingesprongen.

Hebben we onlangs een muzikaallintje mogen ontvangen uithanden van Johan Vlemmix.

Nu komen we weer met een gezellige carnavalskraker “Dat Was Weer Op Het Kantje Af” 

 


Zeg Schat Hallo

2020 en 2021 zijn een vreemd jaar. Mede hierdoor werden we geïnspireerd tot het opnemen van diverse videoclips. Eerst hebben we de mensen een hart onder de riem gestoken met natuurlijk een vette knipoog naar de gesloten kappers tijdens deze periode. "Nooit meer naar de kapper (zonder haar)”. Deze heeft hopelijk weer een glimlach op uw gezicht gegeven. Nu wordt het tijd dat we weer wat persoonlijke contacten mogen maken. Onze tweede single “Zeg Schat Hallo” gaat erover dat we dromen over de goede tijd voor de Corona en hopen dat deze weer snel mag terug komen. Blijf allen gezond en een groet van Nie Te Houwe. 😉😃😊😜😁😍


Nooit Meer Naar De Kapper Zonder Haar

2020 en 2021 waren een vreemd jaar. Mede hierdoor werden we geïnspireerd tot het opnemen van deze clip. Mensen een hart onder de riem steken en natuurlijk met een vette knipoog naar de gesloten kappers tijdens deze periode. "Nooit meer naar de kapper" brengt hopelijk weer een glimlach op uw gezicht. Blijf allen gezond en een groet van Nie Te Houwe. 😉😃😊😜😁😍🤣😎

Reactie plaatsen

Reacties

Huub Emmers
9 maanden geleden

Mooie overzichtelijk pagina van Nie Te Houwe