Zangers

Nie Te Houwe

Muziek en tekst: Wim Straver en Jan van Schalkwijk Orkestproductie: Henk Bernhardt Videoproductie: Janny Boer en MarMel-Music De nieuwe single van Nie Te Houwe is er weer eentje uit de koker van Wim Straver. Schrijver van de Nie Te Houwe liedjes: - Dat Was Weer Op Het Kantje Af - Toedeloe - Laat Opa Maar Schuiven - Isabel Ook dit nummer ligt weer lekker in het gehoor en is natuurlijk een vrolijk dansnummer, wat u nu wel van Nie Te Houwe gewend bent. De videoclip is ook weer opgenomen in het Maaskantje, waar deze heren ook vandaan komen. We hebben MarMelMusic ( www.marmelmusic.nl ) de opdracht gegeven om dit keer onze fans het eerst aan te bieden en dan pas alle radio/stream/tv stations. Alle liedjes van Nie Te Houwe inclusief het nieuwe nummer te beluisteren op alle mediakanalen en uw favoriete radiostations. Voor eventueel interview, boekingen en info kunt contact opnemen. Nie Te Houwe huubemmers@hotmail.com en of info@marmelmusic.nl

Lees meer »

Martino Burger

Hallo en een hele goede dag!Graag stel ik mij aan u voor.Mijn naam is Martino Burger en ben een Rotterdamse zanger vanhet Nederlandstalige lied, ontdekt in mijn eigen cafe “DeHerinnering” in Schiedam door tekstschrijfster Brigit van den Heuvel.Mijn eerste single “Het is over” kwam uit op 14-02-2016 en sloegmeteen goed aan bij het publiek.(nu inmiddels 12 singles uitgebracht waarvan “Ben ik anders” hetlaatst is verschenen, geschreven door Jacques Herb)

Lees meer »

Mark Rich

geboren in 1973 en woonachtig in Amersfoort.Ik ben als klein mannetje begonnen met muziekmaken op de oude valse accordeon van mijn moeder. Vals of niet, ik had er reuze schik in. Zo’n schik zelfs, dat ik ook op school muziek ging maken door middel van het volgen van blokfluitles. Toch, de blokfluit werd het niet voor mijn toekomst. 

Lees meer »