Mary van Baal

Gepubliceerd op 20 juli 2022 om 20:22

Zoekt u iemand die een goede sfeer kan neer zetten en een aanvulling is voor uw evenement? Dan bent u bij Mary aan het goede adres.

Mary komt jouw evenement naar een hoger niveau tillen met een optreden  inclusief een geluidssysteem.

Mary is al haar hele leven een ras entertainer.

Zij heeft meerdere jaren ervaring opgedaan op diverse markten en verschillende Bedrijfsfeesten en Dorpsfeesten. De laatste jaren wordt Mary veel gevraagd voor Bruiloften maar ook voor andere gelegenheden waaronder begrafenissen. De reden dat Mary de laatste tijd veel wordt gevraagd voor Bruiloft feesten en andere gelegenheden heeft met name te maken met haar talent om een goede sfeer neer te zetten en haar mooie nummers.

Mary kenmerkt zich door haar enthousiasme en een fantastische instrument in de vorm van haar stem. Zij heeft een ruim repertoire met zowel Nederlands, Duits en  Engels talige liedjes in diverse stijlen zoals Dance Classics, meezingers maar ook prachtige Ballets.

De gegeven prijs  voor een optreden zie prijslijst hieronder  is een indicatie. Een professionele geluidsinstallatie en alles wat daar bij komt kijken, is essentieel voor een goed optreden. Mocht u Mary willen boeken als aanvulling voor een avond met meerdere artiesten laat dit dan even van tevoren weten.

Een fantastische aanvulling en beleving voor uw evenement, Dat is Mary….!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.