Zangeres Cäzilia

Gepubliceerd op 23 oktober 2022 om 15:15

Nummers van Zangeres Cäzilia

 

Met de release van de nieuwe single “ Ik zal er altijd voor je zijn “ is er een eind gekomen aan de muzikale
stilte rondom Cäzilia.

Ze was jarenlang het gezicht van het duo Andreas & Cäzilia tot daar in 2018 een eind aan kwam. Lang heeft
ze gezocht hoe ze haar muzikale weg moest gaan vervolgen. Ze heeft gekozen voor een solo carrière.
Na het maken van de keuze was het gaan zoeken naar het juiste nummer waarmee ze haar showbizz weg zou gaan vervolgen.
Ze kwam in contact met Harold Verwoerd en samen hebben ze het nummer “Ik zal er altijd voor je zijn” gemaakt.

.

Dat Zangeres Cäzilia niet in een muzikaal hokje is te plaatsen was al wel bekend maar dat ze zo all round is dat komt voor velen als een verrassing. Na twee Nederlandstalige singles komt ze nu met haar single Verlangen en al doet de titel andere vermoeden dit is op cd gebied haar debuut in het Duits. En de eerste reactie van de Duitstalige landen is zeer hoopvol want het nummer wordt warm onthaald.

“Tijdens mijn optredens in Duitsland kwam vaak de vraag of ik ook een Duitstalige cd had uitgebracht. Die was er niet maar door mijn kennismaking met componist Tim Hemme en tekstschrijver Angela Radtke was de vraag snel gesteld en de opnames gedaan. Ik vind het super om de mensen te kunnen entertainen met mijn liedjes en hoop steeds weer voor muzikale verrassingen te kunnen zorgen. 

“Tijdens mijn optredens in Duitsland kwam vaak de vraag of ik ook een Duitstalige cd had uitgebracht. Die was er niet maar door mijn kennismaking met componist Tim Hemme en tekstschrijver Angela Radtke was de vraag snel gesteld en de opnames gedaan. Ik vind het super om de mensen te kunnen entertainen met mijn liedjes en hoop steeds weer voor muzikale verrassingen te kunnen zorgen. Die verrassingen gaan nog even door want zonder er verder op in te gaan komen er dit jaar nog zeker een muzikale verrassing en ook voor 2022 zijn er leuke plannen. Maar ik ga eerst optimaal genieten van deze single en laat het Verlangen zo groot worden dat men er na gaat vragen ” aldus de altijd goedlachse Cazilia.

 

Het jaar 2021 was muzikaal gezien een top jaar voor Cäzilia. Nadat ze terugkeerde in de showbizz met “Ik zal er altijd voor je zijn” was er ook een kennismaking met componist Tim Hemme die met haar de studio inging voor de opname van “Verlangen”, een single die zowel in het Nederlands als in het Duits op single verscheen.

De december maand kwam ze met het door haarzelf geschreven “Kerstfeest voor iedereen” een nummer die veelvuldig is gedraaid de laatste maand van 2021 Nu de Kerst achter ons ligt gaat Cäzilia het oude jaar uit en het nieuwe in met alweer een nieuwe muzikale uitdaging namelijk met “No one else”. Een nummer wederom gecomponeerd door Tim Hemme en geschreven door Angela Radtke en dit keer in het Engels. En dat betekent dat niet alleen Nederland en Vlaanderen maar ook de rest van de wereld kennis gaat maken met het stemgeluid van Cäzilia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat Zangeres Cäzilia niet in een muzikaal hokje is te plaatsen was al wel bekend. Van vrolijk Duits – Engels en Nederlandstalige deze altijd goedlachse zangeres zich nu van een andere kant horen. Een nummer dat velen in het hart zal raken want het gaat over het verlies van een dierbare. Cäzilia weet het op voortreffelijke wijze over te brengen. “Het is niet altijd feest te zijn we mogen ook wel eens de gevoelige snaar raken” volgens Cäzilia Het is voor Cäzilia single nummer 8 en met enige trots kan ze wel zeggen dat er ver gevorderde plannen zijn voor een album welke in 2023 dan zou gaan verschijnen. Samen met haar componist Tim Hemme is ze tussen haar optredens door druk om die plannen te toekomst.

 

Een wens ging voor Zangeres Cazilia in vervulling. Een duet met haar zoon. Vandaag is het dan eindelijk zover dat de single verschijnt. “Generatie”is de titel en is geschreven door Zangeres Cäzilia & Michael Soeliman aan de welbekende keuken tafel en gecomponeerd door Tim Hemme. Ook deze single is evenals  haar vorige single waaronder de succesvolle  “No one else”en “Verlangen” wederom opgenomen in Studio “Het Atelier”in Weiteveen. ” Generatie” is beschikbaar als clip via de streaming en download portals en fysiek als cd via de reguliere cd speciaal zaken en natuurlijk via de website/facebook van Cazilia.

 

 

Na Duits en Engelstalige singles is het nu weer tijd voor een Nederlandstalige single welke wederom geschreven is door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme. “Op naar de zon” is de titel van haar inmiddels 7e (solo) single en heeft alles in zich om haar grootste hit tot nu toe te worden. “Ik vind het super om de mensen te kunnen entertainen met mijn liedjes en hoop steeds weer voor muzikale verrassingen te kunnen zorgen. Die verrassingen gaan nog even door want zonder er verder op in te gaan komt er dit jaar nog een single waar velen al een tijd naar uit kijken” aldus de altijd goedlachse Cäzilia.

 

 

Dat Zangeres Cäzilia niet in een muzikaal hokje is te plaatsen was al wel bekend  Na Duits- en Nederlandstalige singles is het nu weer tijd voor een Engelstalige single geschreven door Cäzilia en gecomponeerd door Tim Hemme.
“Dreams can come true” is de titel en het is een gezegde die Cäzilia op het lijf is geschreven. Laat je je door niets en niemand weerhouden om je droom acchterna te gaan en weet daarbij dat de weg naar een bepaald doel ook momenten kent waarbij het uitzicht meer dan prachtig is.
“Dreams can come true” is de titel van haar inmiddels 9e (solo) single en heeft alles in zich om wederom veel Airplay te krijgen op de (inter) nationale radiozenders . “Voor mij is het iedere keer weer een spannend moment wat mijn fans ervan gaan vinden. Dat zijn momenten waarbij ik graag wil wegkruipen maar als ik dan zie dat het de mensen zoveel plezier geeft ben ik ook heel blij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Zelfs ik heb het gevoeld” is de titel van de nieuwe single van Zangeres Cäzilia en is toegevoegd aan de indrukwekkende discografie van deze zangeres. Naast Nederlandstalige heeft ze  ook Duis en Engelstalige nummers uitgebracht en niet zonder succes. Haar singles zijn te beluisteren op vele (inter) nationale radiostations.  Voor deze nieuwe single is ze een samenwerking aangegaan met de bekende Friese tekstschrijver en producent Johnny Leijen. Samen hebben ze de tekst geschreven. Van de single is ook een clip ‘geschoten’ welke te zien zal zijn op diverse clip zenders en natuurlijk op You Tube. “Zelfs ik heb het gevoeld” zal ongetwijfeld weer de nodige Airplay krijgen en zal ervoor zorgen dat de bekendheid van deze sympathieke zangeres groter zal worden en haar goed gevulde agenda nog meer invulling zal krijgen.

De nieuwe single van Cäzilia is wederom een product uit de studio “Het Atelier” in Weiteveen en kent Tim Hemme als componist. Het is een succesvol duo want Cäzilia heeft meerdere singles opgenomen waar Tim Hemme de componist is. “Echte vrienden “is de titel en heeft al een plaats verworven op vele playlijsten bij de radiostation in Nederland en Vlaanderen. Ook tijdens haar vele optredens in het land wordt deze nieuwe single warm onthaald. Cäzilia een artiest die met drietalig zingt en ook singles heeft uitgebracht in het Nederlands – Duits en Engels. Het ligt in de bedoeling dat in het jaar 2024 een album zal gaan verschijnen en natuurlijk zal bij de presentatie ervan vele collega’s aanwezig zijn. Maar eerst genieten van “Echte Vrienden” zowel als single en als clip die je kunt zien bij TV Oranje en natuurlijk alle andere mogelijke kanalen.

Ik ben een zangeres zoals je weet..
Ik vormde in 2010 t/m 2018 een duo met Andreas..
Het duo Andreas en Cäzilia liep ten einde omdat we ook een relatie hadden en deze eindigde..
In 2021 ben ik solo carrière begonnen..
Mijn eerste single met de titel - ik zal er altijd voor je zijn -
Heb ik opgenomen bij Harold Verwoert.
Daarna kwam ik Tim Hemme tegen op fb met een actie met een schlager..
En heb toen mijn tweede nummer bij hem in studio het Atelier opgenomen en Angela Radtke had de tekst geschreven..
Met de titel - Verlangen

En zo had ik een derde nummer.
Daarna heb ik No One Else opgenomen met live band..
Daarna mijn zelf geschreven kerstnummer- kerstfeest voor iedereen -
No One else kwam na de kerst uit..
Daarna heb ik samen met mijn zoon-Generatie - geschreven
Daarna kwam een zomers liedje met de titel- op naar de zon - geschreven door Angela Radtke
Mijn laatste liedje heb ik zelf geschreven met de titel-Onmacht
Ik ben nu bezig met een zelf geschreven kerstnummer dit wordt een Engels talige nummers.

Groetjes  Cäzilia 

Reactie plaatsen

Reacties

Frans
een jaar geleden

Ik ben op zoek naar een zangeres die met mij op afstand via de mail met me wil zingen. Ik ben zanger Francis weduwnaar en zing al 58 jaar. Ik kan je ook studio opnames laten horen wat ik zelf ingezongen heb. Mocht je interesse hebben om met mij samen te zingen hoor ik van je. ik sta ook op facebook. Groetjes Francis.

Cäzilia
een jaar geleden

Hallo Francis
U mag mij wel een pb sturen via fb of via mijn emailadres.
Info@cazilia.nl
Liefs Cäzilia