Jaimy van Baal

Gepubliceerd op 11 september 2022 om 15:03

Jaimy van Baal 19 jaar Wonende te Rheden zingt het liefst Engelstalige nummers.

Jaimy is geboren in Arnhem in het Rijnstate ziekenhuis, heeft nog een broertje en 2 zusjes. Jaimy zingt al vanaf de kleuterschool ze zong toen het nummer "Papa ik mis je zo" in de loop der jaren heeft ze mee gedaan met de voice van Rheden meegedaan waar zij 2de werd. Ze wil nu wel een stapje verder.

Reactie plaatsen

Reacties

Frans
een jaar geleden

Hoi Jaimy. Sorry dat ik stoor op 1ste Kerstdag. Ik ben vandaag maar alleen en was aan 't facebooken. Surprice!! Ik ben zanger Francis uit Urmond Limburg. 74 jaar en weduwnaar. Ik ben al 58 jaar zanger, waarvan het de laatste 8 jaar minder gaat met mijn stem. Ik krijg nu logopedie in ziekenhuis. Hopelijk gaat dat helemaal goed komen. Ik heb studio opnames gemaakt en die wou ik je graag laten horen. Misschien heb je interesse om met mij samen op afstand via de mail te zingen. Ik had een vrouw uit Roosendaal waar ik jaren mee gezongen heb en heeft nu met haar man een eigen Entertainment bedrijf. Dus moet ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zing je alleen modern of ook jaren 60 en 70 songs? Ben zeer benieuwd naar je interesses. Groetjes Francis.

Sijbrand Boiten
een jaar geleden

Sijbrand wou jou vragen of je leuk vindt om live optreden bij ons woongemeenschap de deel Janoostindierstraat 13 kamer 33 postcode 9628 gd siddeburen plaats groningen

Sijbrand Boiten
een jaar geleden

0682001685